Blog
2022-04-27
Glutation — jaki wybrać i co warto o nim wiedzieć?

Glutation składa się z trzech aminokwasów: glutaminy, glicyny i cysteiny. Sprawdź, w jakich produktach można go znaleźć i jak zwiększyć jego poziom w organizmie.
2022-04-21
Beta-glukan — właściwości, działanie, przeciwwskazania

Beta-glukany są jednym ze składników błonnika pokarmowego, który występuje w ścianach komórkowych grzybów, drożdży, zbóż i alg. Poznaj jego właściwości.
2022-04-13
Ćwiczenia na koncentrację — dlaczego warto je wykonywać?

Koncentracja to zdolność skupiania uwagi, którą posiada kazdy z nas, a jej trenowanie przydaje sie nie tylko w pracy, czy podczas nauki. Sprawdź, jak możesz nad nią pracować.
2022-04-04
Beta-glukan – najczęściej zadawane pytania (FAQS)

Najważniejsze zagadnienia związane z produktem MitoGlucan - najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi.
2022-03-08
Witamina D – właściwości, normy, skutki niedoboru

Witamina D to grupa związków, rozpuszczalnych w tłuszczach, uczestniczących w wielu waznych procesach w organizmie. Sprawdź, kiedy może nam jej zabraknąć oraz jakie są normy witaminy D u dzieci i dorosłych.
2022-02-23
Cynk – jak go prawidłowo suplementować?

Sprawdź, jakie funkcje spełnia cynk w naszym organizmie i z czym nie należy łączyć jego przyjmowania.
2022-02-23
Selen – prawidłowa suplementacja

Jakie są właściwości i formy aktywne selenu? Z czym warto łączyć jego przyjmowanie?
2022-02-23
Mangan – jak prawidłowo go suplementować?

Wystarczające spożycie manganu, specyficzne interakcje, z czym nie należy go łączyć.